Την ενεργοποίηση του «αυτόματου φρένου έκτακτης ανάγκης», όπου διαπιστώνεται μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, ζήτησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Ζάιμπερτ.

«Τις αποφάσεις της 3ης Μαρτίου πρέπει να τις εφαρμόζουμε όχι μόνο στα ευχάριστα σημεία τους, αλλά και στα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάιμπερτ και υπενθύμισε ότι ομοσπονδία και κρατίδια συμφώνησαν κατά την τελευταία τους τηλεδιάσκεψη ότι θα αποφασίζεται σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού εφόσον το επιτρέπουν τα επιδημιολογικά στοιχεία, αλλά αν ο αριθμός των κρουσμάτων υπερβεί τα 100 ανά 100.000 κατοίκους εντός επτά ημερών, η χαλάρωση θα ακυρώνεται. «Αυτή η απόφαση πρέπει να εφαρμοστεί», τόνισε ο εκπρόσωπος, με το βλέμμα σε δύο περιοχές του Βρανδεμβούργου, όπου οι αρχές δεν έχουν ως τώρα προχωρήσει στη λήψη μέτρων, παρότι ο δείκτης έχει υπερβεί το 100.

Στο μεταξύ το κρατίδιο του Βερολίνου ξεκινά μεθαύριο τον εμβολιασμό των αστέγων, οι οποίοι θεωρούνται ιδιαίτερα ευάλωτοι, λόγω των συνθηκών της ζωής τους, εντάσσοντάς τους στην «κατηγορία 2» της σειράς εμβολιασμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Source link

Αχιλλεία Λέλα

Αχιλλεία Λέλα

Είμαι η Αχιλλεία και η αχίλλειος πτέρνα μου είναι το σεξ, οι κατινιές και το blog μου, η <a href="https://kirakatina.gr/"><em>Κυρά Κατίνα</em></a>!
Πέθανε ο Τραπεζίτης της Alpha Bank Γιάννης Κωστόπουλος: Η εξαγορά της Ιονικής Τράπεζας, τα 2 παιδιά εκτός γάμου και η πορεία της Alpha Bank μέχρι σήμερα - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ Previous post Πέθανε ο Τραπεζίτης της Alpha Bank Γιάννης Κωστόπουλος: Η εξαγορά της Ιονικής Τράπεζας, τα 2 παιδιά εκτός γάμου και η πορεία της Alpha Bank μέχρι σήμερα – BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ
Είναι η Μπρατισλάβα μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου; 21 λόγοι που θα σας πείσουν! Next post Είναι η Μπρατισλάβα μια από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου; 21 λόγοι που θα σας πείσουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *